openEU.eu

OpeneuGazdasági Portál és TTC-Group Hírportálja

A külföldi piacok meghódítása különösen a kis- és közepes vállalkozások számára (KKV) gyakran túl drágának vagy túl kockázatosnak tűnik.

Gyakran hiányzik a:

  • a megfelelő primer és szekunder know-how
  • piacspecifikus információk (softfacts és hardfacts)
  • megbízható partnerek, akik képesek a kompetenchiány feltölteni (jog, nyelv, tapasztalat, kulturális különbségek stb.)

Tervezi  egy új, külföldi piacon a termékének bevezetését vagy a cége internetes jelenlétének létrehozását? Szeretne dolgozni munkavállalóként egy másik országban?  Esetleg  franchise partnereket keres más országokban? Vevőkkel vagy szállítókkal  szeretne tárgyalni, hogy megkeresse  a módját, hogy az adózási vagy árfolyamkülönbségek  az Ön vállalata részére eredményesen tudja kihasználni? Külföldi partnerektől kintlévőségeket kell behajtani vagy  külfölni reklamációs folyamatokat eredményesen szeretne befejezni? Akkor az Ön  partnere az:                          !!

Ezt a hiányt szeretné pótolni az openEU, tapasztalt szenior szaktanácsadók, együttműködő minisztériumok, gazdasági és exportszövetségek, EU pályázati szervek és állami gazdaságfejlesztést ösztönző intézmények tudását összegyűjtve, s így biztosítva az Ön piaci megjelenését a Németország – Ausztria – MagyarországRománia tengelyen.

..hogy legyen Önnek egy stratégiája, ami meg is valósul.

http://www.merten.hu/  +36 (1) 3060290